Behandlinger

Salon Fresh Hair, din frisør i Kolding kan klare alt indenfor klipning også skægklipning,farvning, reflekser,permanent, bryn og vipper samt opsætning af hår. Alt laves efter dine ønsker og drømme. Her er det kun fantasien der sætter grænsen.

Klip

Hos  Salon Fresh Hair har vi stor passion for hår. Vi klipper både kvinder, mænd og børn. Vi  følger de nyeste trends og dygtiggør  os, så vi både kan tilbyde de gode klassiske frisurer og de nyeste trends.

 

Vores dygtige frisører lytter altid til dit behov, så du får det rette look.

Farver

Vi tilbyder også hårfarvning. Her i salonen benytter vi os af Life Color Plus, en farve med meget olie i, hvilket betyder at den er mild for dit hår og hårbund. Samtidig efterlader farven en smuk glans.

Farven har maksimal dækkeevne og er yderst holdbar. Den har en balanceret formulering, hvilket betyder at der er brugt minimale kemiske stoffer.

Farverne indeholder naturlig  solsikkekerne ekstrakt , som beskytter håret mod udefra kommende skadelig påvirkning fra sol, vind og vejr.

 

Vi tilbyder helfarve, reflekser og striber alt afhængig af dit ønske, og vi står altid klar til at vejlede om den rette farve, der matcher din stil og din hudtone.

 

Efter farvningen kan vi  vejlede om, hvilke hårprodukter der vil være optimale, så du bedst muligt holder den nye hårfarve vedlige.

Produkter

Salonens største produktprogram er ANGEL, en  bæredygtig og miljøvenlig serie. Produkterne er uden parabener, sulfater og kunstig parfume.

Salonen tilbyder også andre produkterserier, som ”Argan Sublime”, ”Rare Elements” og ”hd”.